Plantavorel
Cauta: Cauta
mojar mijloc
COMPANIE PROMOTII PRODUSE CONTACT
flag uk English steag ro Romana
DESPRE NOI
PRODUCTIE
MARCA
CERCETARE
CALITATE
ISTORIE SI TRADITIE
NOUTATI
ACHIZITII PUBLICE
APRECIEREA PACIENTILOR
CONTACT


ACTIONARIATBienala Nationala de Arta Plastica "Lascar Vorel", editia a XII-a, 2011Bienala Nationala de Arta Plastica "Lascar Vorel", editia a XI-a, 2009Salonul cercetarii 2010Autoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatoruluiProgram de prevenire si reducere a cantitatii de deseuri

Calitate

     Toate produsele "PLANTAVOREL" sunt realizate dupa retete de fabricatie originale. La baza elaborarii formuleleor de fabricatie sta activitatea de cercetare realizata in compartimentul de cercetare atestat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, activitate recunoscuta la nivel national si international prin participarea la manifestari stiintifice si publicarea de articole stiintifice in publicatii de specialitate.

     Produsele sunt fabricate si puse pe piata numai dupa avizarea si notificarea lor de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S.) Bucuresti si CRSP Cluj.

    Liniile tehnologice din sectiile de fabricatie - de prelucrare a materiei prime vegetale in material tocat si pulberi, extractie si conditionare respecta regulile de buna practica de fabricatie pentru medicamente (GMP) si sunt dotate cu echipamente calificate si de ultima generatie.

GARANTIA CALITATII SI SIGURANTEI ALIMENTARE

    Produsele corespund normelor de siguranta a alimentului si sunt fabricate in conformitate cu specificatiile tehnice din dosarul de notificare produs precum si cu cerintele legislatiei in vigoare privind calitatea, conditiile de igiena, conditiile sanitar veterinare si siguranta alimentului aplicabile suplimentelor alimentare din plante medicinale.

    Ca o garantie a calitatii produsului finit, o atentie deosebita se acorda calitatii si modului de depozitare a materiilor prime. Sunt acceptate doar materii prime a caror calitate este atestata printr-un document de calitate (certificat de calitate, declaratie de conformitate, buletin de analiza). Dupa receptie materiile prime sunt identificate corespunzator pe loturi si depozitate in conditii corespunzatoare, separat in functie de natura si caracteristicile specifice.

    Toate spatiile de depozitare sunt dotate cu sisteme de monitorizare a umiditatii si temperaturii si zilnic sunt efectuate si mentinute inregistrari ale valorilor acestor parametri.

Plantavorel - Depozit de plante
Depozit de plante

    Liniile tehnologice din sectiile de fabricatie - de prelucrare a materiei prime vegetale in material tocat si pulberi, extractie si conditionare respecta regulile de buna practica de fabricatie pentru medicamente (GMP) si sunt dotate cu echipamente calificate si de ultima generatie.

Plantavorel - Moara pentru pulberi Plantavorel - Instalatie conditionare
Moara pentru pulberi Instalatie conditionare
Plantavorel - Echipament de granulare umeda Plantavorel - Echipament de tabletare
Echipament de granulare umeda Echipament de tabletare
Plantavorel - Echipament de umplere capsule Plantavorel - Echipament de ambalare in blistere
Echipament de umplere capsule Echipament de ambalare in blistere
Plantavorel - Spatiu de ambalare primara si transfer Plantavorel - Loc de luat masa
Spatiu de ambalare primara si transfer Loc de luat masa

    Calitatea si siguranta alimentara a produselor este atent monitorizata prin:

  • respectarea retelor de fabricatie, specificatiilor tehnice de produs, fluxurilor de fabricatie, monitorizarea pericolelor potentiale si tinerea sub control a riscurilor identificate.
  • activitati de control si inspectie efectuate pe intreg fluxul de fabricatie, de la receptia materiilor prime, continuand cu o atenta supraveghere a operatiilor proceselor de fabricatie - din punct de vedere al igienei si al caracteristicilor calitative - ale produselor intermediare, produsului finit, ambalare, depozitare si transport pana la consumatorul final;

    Controlul calitatii produselor este efectuat in doua laboratoare, de analize fizico-chimice si microbiologice, care dispun de dotarea necesara in conformitate cu cerintele la nivel European, si personal specializat pentru efectuarea analizelor si incercarilor specifice.

Plantavorel - Echipament absorbtie atomica Plantavorel - Spectrometru UV-VIS
Echipament absorbtie atomica Spectrometru UV-VIS
Plantavore - Echipament de cromotografie in start subtire Plantavorel - Hota flux laminar
Echipament de cromotografie in start subtire Hota flux laminar

spacer    Termeni si conditii de utilizare    spacer drepturi de autor ©
C.C.P.P.M. PLANTAVOREL® S.A. 2004-2008
spacer