Plantavorel
Cauta: Cauta
mojar mijloc
COMPANIE PROMOTII PRODUSE CONTACT
flag uk English steag ro Romana
DESPRE NOI
PRODUCTIE
MARCA
CERCETARE
CALITATE
ISTORIE SI TRADITIE
NOUTATI
ACHIZITII PUBLICE
APRECIEREA PACIENTILOR
CONTACT


ACTIONARIATBienala Nationala de Arta Plastica "Lascar Vorel", editia a XII-a, 2011Bienala Nationala de Arta Plastica "Lascar Vorel", editia a XI-a, 2009Salonul cercetarii 2010Autoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatoruluiProgram de prevenire si reducere a cantitatii de deseuri

Productie


     Nomenclatorul de produse cuprinde o gama variata de produse fitoterapeutice, suplimente alimentare, cosmetice si produse de uz balnear, originale, obtinute prin tehnologii ecologice exclusiv din plante, extracte vegetale si produse apicole, sub forma de comprimate, granule, solutii si creme. Produsele noastre se adreseaza in principal afectiunilor urmatoarelor aparate: digestiv, hepatobiliar, nervos, circulator, renal, respirator precum si ca suplimente in alimentatie pentru vitaminizarea si remineralizarea organismului.

     Avantajele utilizarii produselor noastre:

  • Materiile prime vegetale sunt obtinute fie din culturi proprii, prin tehnologii ecologice controlate ( fara erbicide si tratamente care pot determina impurificarea plantelor cu substante chimice nocive) fie recoltate din bazine controlate din punct de vedere al poluarii.
  • Produse fabricate contin principii active naturale care permit, fata de terapia clasica cu medicamente de sinteza, o maniera de tratament neagresiv asupra organismului, cu efecte favorabile de lunga durata, fara efecte secundare si fara actiuni toxice pregnante.
  • Produsele naturale din gama suplimentelor alimentare utilizate profilactic, asigura mentinerea sanatatii si o echilibrare a organismului in conditiile de trai actuale (stress, poluanti, alimentatie necorespunzatoare, etc).
  • Formele de conditionare ale produselor noastre asigura stabilitatea principiilor active si prin aceasta o valabilitate a lor de min. 3 ani, si nu prezinta "contraindicatii" in timpul efectuarii tratamentului.
  • Mai mult decat atat, produsele PLANTAVOREL vin in intampinarea omului sanatos, ajutandu-l sa-si mentina vigoarea, puterea de analiza si munca, inoculandu-i in plus acel benefic "virus" al bunei dispozitii, ce-i asigura "arsenalul" necesar in lupta cu stressul cotidian.

     Pana acum am inregistrat 120 produse facute de echipa nostra de cercetare sau in colaborare cu universitati sau institutii de profil.


spacer    Termeni si conditii de utilizare    spacer drepturi de autor ©
C.C.P.P.M. PLANTAVOREL® S.A. 2004-2008
spacer